İŞKUR üzerinden yürütülen memur personel alımlarına ek olarak bazı özel kariyer siteleri aracılığıyla da personel ve memur alımları yapılmaktadır. Başvurular bu siteler üzerinden alınmakta olup, ilgili firma veya kuruluşların insan kaynakları departmanına iletilmekte ve geri kalan süreçler firma veya kuruluş tarafından yürütülmektedir. Yapılan memur alımları da bu işleyiş ile duyurulmuş ve uygulanmaktadır. Yapılacak vize ve pasaport memuru alımlarında adayların taşıması gereken şartlar ve diğer detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyen adayların; T.C vatandaşı olması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olması, askerlik hizmetini yapmış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olması, sağlık durumunu raporla belgeleyebilecek olması, en az önlisans mezunu olması, yabancı dil biliyor ve iyi seviyede konuşabiliyor olması, dış görünüşüne önem veren bir kişi olması, temsil ve muhakeme yetenekleri yüksek olması, bilgisayar kullanımını iyi derecede biliyor olması ve MS-Office programlarına hakim olması gerekli görülmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Aşağıda başvuru bağlantıları yer alan kariyer sitesi üzerinden ücretsiz olarak üyelik oluşturup bilgilerinizi girerek, ilanlara başvurularınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. İşe alım süreçleri site tarafından değil ilgili kuruluş tarafından yürütülmektedir. Daha fazla memur personel alım ilanı için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

İLAN BAĞLANTILARI

Antalya: https://goo.gl/yTEUHX 
Muğla: https://goo.gl/DxgHwt
Muğla: https://goo.gl/APWNiJ
İzmir: https://goo.gl/T7PWfb
İstanbul: https://goo.gl/5v41wR