İlgi gören KPSS şartsız memur ve personel alımlarının yanı sıra; KPSS puanlarıyla yapılan memur alımlarına da değineceğimiz bu haberimizden; 4 ayrı bakanlık bünyesine yönelik olarak yayımlanan ilanlara erişim sağlayabilirsiniz. Yayımlanan ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği çok sayıda kadro bulunmaktadır. Elbette bu ilanların da pozisyonlara göre farklı başvuru koşulları ve aranan aday nitelikleri söz konusudur.İlanlarda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı bünyelerine personel alımları sağlanmaktadır.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI

Bakanlık sözleşmeli bilişim personeli statüsünde görev almak üzere personel alımları gerçekleştirmektedir. Yürütülen bu alımlarla alakalı bilgilendirmelere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İLAN BAĞLANTISI>TIKLAYIN

ADALET BAKANLIĞI

70 KPSS puan şartı üzerinden 71 personel alımı yapılmaktadır. Yürütülen bu alıma yönelik tüm detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşım sağlayabilirsiniz. İlanlara başvurular başlamıştır.

İLAN DETAYLARI> TIKLAYIN

ENERJİ BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM PERSONELİ

KPSS ve YDS puanları esas alınarak yapılacak bir ilandır, sözleşmeli bilgi işlem personeli pozisyonunda istihdamlar gerçekleştirilecektir.

İLAN DETAYLARI> TIKLAYIN

SAĞLIK BAKANLIĞI

Bakanlık bünyesine bir proje kapsamında teknik dil tercümanları alımı yapacaktır. İlgili ilana başvurular alınmaya başlamış durumdadır.

İLAN DETAYLARI> TIKLAYIN

TÜM MEMUR PERSONEL ALIMLARI VE ÇOK DAHA FAZLASINDAN İLK SİZ HABERDAR OLMAK İSTERSENİZ İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI ÜCRETSİZ OLARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

Uygulamalarımız ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş ve yüz binlerce kişi tarafından aktif olarak kullanılır durumdadır.

İOS> TIKLA

ANDROİD>TIKLA

Editör: TE Bilisim