Belediyeler Memur Alımı ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak için farklı kadrolarda ve niteliklerde memur alımı yapılacak. Bu kapsamda Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında olmak üzere Düşük KPSS Puanı ile yapılacak. Bu yönde Adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50, 60, 65 veya 70 puan almış olmaları gereklidir. Bu yönde ilgili ilanları sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ BELEDİYELER MEMUR ALIMI YAPACAK?

Belediyeler memur alımı ilanı yayımladı. Bu yönde adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS, Yaş ve Eğitim şartları aranacak.

Alımlar ise, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Lüleburgaz Belediyesi, Safranbolu Belediyesi ve Kırklareli Büyükmandıra Belediyesi alım yapacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi:

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için 171 kişilik boş kadro için KPSS En Az 50 Puan ile Memur Alımı yapılacak. Bu yönde Alımlar Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri kadrolarında yapılacak. Ayrıca Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapılacak. Başvuru süreci 24-27 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Lüleburgaz Belediyesi:

Lüleburgaz Belediyesine Ön Lisans ve Lisans Mezunu memur alımı yapılacak. Bu yönde alımlar KPSS En az 65 Puan ile yapılacak olup Kadın Erkek adaylar içerisinden, 4 Memur, 2 Tahsildar, 1 Sosyal Çalışmacı ve 1 Sosyal Hizmetler Uzmanı alımı yapılacak. Adaylar başvurularını 05 - 07 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Başvurular ve şartlar hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Safranbolu Belediyesi:

Söz konusu belediye Kadın Erkek adaylardan, KPSS en az 60 puan ile 4 İtfaiye eri ve 4 Zabıta Memuru alımı yapacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. İlana başvurular ise, 26-30 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kırklareli Büyükmandıra Belediyesi:

Büyükmandıra Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden, Memur Alımı yapılacak. İlana başvurular 24-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim