Kamu Kurum ve Kuruluşları tarafından geçtiğimiz günlerde memur alımı ilanları yayımlanmıştı. Türkiye geneli farklı kurumlar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere ilan yayımlamaya devam ederken 3 kurum için memur alımı başvurularında sona gelindi. KPSS Puanı, Yaş Şartı, Eğitim şartı ve Genel şartlar talep edilecek olup tüm şartları taşıyan adaylar aşağıdaki bağlantılar sayesinde başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Memur Alımı Başvuruları Sona Eren Kamu Kurum ve Detayları Nedir?

Söz konusu kurumlar bünyesine toplamda 41 Memur Alımı yapacak. Alım yapacak kurumlar ise:

  • İçişleri Bakanlığı,
  • Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı,
  • Kamu Denetçiliği Kurumu,

İçişleri Bakanlığı 15 Memur Alımı İlanı:

Bakanlık 2021 yılı kapsamında yayımladığı İçişleri Uzman Yardımcısı alımı ilanı ile 5 farklı alanda 15 Memur Alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanı sırasına göre yapılacak değerlendirme ve sözlü sınav sonuçlarına göre gerçekleştirilecek olup başvurular sona eriyor. Adaylardan 35 yaşını tamamlamamış olmak, KPSS'den P1, P3, P4 veya P32 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir. Henüz Başvuru yapmamış olan adaylar Buraya Tıklayarak ilanın detaylarına ulaşabilirler.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ( ÖSYM ) 6 Memur Alımı İlanı:

ÖSYM 6 kişilik boş kadro ile Uzman yardımcısı alımı yapacak. İngilizce, Bilişim, Biyoloji, Hukuk ve Kimya alanlarından mezun Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Uzman yardımcısı alımı yapılacak. ÖSYM Genel İdare Hizmetleri sınıfında yapılacak alımlar için 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler, 35 yaş şartı ve ÖSYM'den P1, P4, veya P121 puan türlerinden en az 75 puan almış olmak gereklidir. Başvuru ve ilan detayları için Buraya Tıklayınız.

Kamu Denetçliği Kurumu 20 Memur Alımı İlanı:

KDK 2021 yılı memur alımı kapsamında Kamu Denetçiliği Uzman yardımcısı alımı yapacak. Alımlar Hukuk 10 ve 10 Siyasal Bilgiler alanında yapılacak. Söz konusu Uzman yardımcısı alımı için sözlü giriş sınavı yapılacak olup sınava kadro sayısının 4 katı kadar aday katılacak. Sınava katılmak için KPSS'den P4, P33 veya P38 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. İlanın Detayları Burada

DİĞER TÜM MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim