Devlet Personel Başkanlığı, Resmi Gazete ve kurumların kendi resmi sitelerinde yayımladığı ilanlara göre Kamuya memur alımı başvuruları devam etmektedir. Ancak 3 devlet kurumu için başvurularda son günlere gelindi. Buna göre 3 Devlet kurumu bünyelerine memur personel alımı başvuruları için son günler. Kamuya alımlar bazı kurumlar için KPSS li bazı kurumlar için KPSS siz alınmaktadır. Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan alım yapan kurum adaylardan Yabancı Dİl Sınavı şartı aramakta ve farklı dillerden alım yapmaktadır. Buna göre alım başvuru süreleri geçen kurumlar, TCDD, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüdür. Bu Devlet kurumları bünyelerine alımları farklı bölgelerden alacak olup detay bilgi şöyledir;

TCDD: TCDD bünyesine 5 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. Buna göre TCDD boşta bulunan Müfettiş Yarcımsılığı kadrosuna Teştif Kurulu Başkanlığına alacak. Müfettiş Yardımcılığı kadrosu için adaylara giriş sınavı yapılacak olup adayların bu sınava katılabilmeleri için kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca bunun dışında aranan diğer şartlara ve detaylı başvuru bilgilerine Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı: Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı bünyesine farklı dillerden toplamda 7 sözleşmeli personel alacak ve bu kadrolar içni adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramıyacak. KPSS siz Memur alımı başvuruları en geç 08 Aralık 2017 tarihinme kadar devam edecectir. Buna göre, Almanca dilinden 2, Fransızca dilinden 2, İngilizce, Danimarkaca, Arapçai İsveççe, Rusça ve İtanyalca dillerinden 3 olmak üzere toplamda 7 Sözleşmeli Personel alımı yapacak. Daha ayrıntılı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Emniyet Genel Müdürlüğü: EGM bünyesine Artvin 1, Bartın 1, Siirt 1, Mardin 1, Çankırı 1 ve Kilis 1 olmak üzere farklı illerden toplamda 6 psikolog alımı yapacak. Adaylardan 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak şartı ve bunun dışında genel ve özel şartlar aranacaktır. Başvurular istenilen belgeler ile birlikte en geç 08 Aralık 2017 tarihine kadar bulundukları il Emniyet Müdürlüğüne şahsen yapacaklardır. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Mobil Uygulamamızı cebinize indirerek sürekli olarak alım ilanlarından ve haberlerinden haberdar olabilirsiniz.

Mobil uygulamalarımızı İOS ( İphone ve İpad cihazlarına App Stroden İndirebilirsiniz.

Mobil uygulamalarımız Android Cihazlar için Google Play'dan indirebilirsiniz. 

Uygulamları indirmek için aşağıdaki logolara tıklayınız.

Editör: TE Bilisim