Ülkemizdeki Kamu Kurumları ve kamu kuruluşları bünyelerindeki memur eksikliğini karşılamak üzere memur alımı yapacaklar. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış ve başvuruları sona eren ilanlara göre 2467 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Bizde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere başvuruları sona ermekte olan ilanları paylaşacağız.

2 BİN 467 MEMUR ALINACAK!

Söz konusu ilanlara göre 3 farklı bakanlık ve 5 Kamu Kurumu tarafından yapılacak memur alımları, Aile Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, SSB, BDDK, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kestel Belediyesi tarafından toplamda 2 bin 467 memur alımı yapılacak. İşte ilgili ilanlar ve detayları.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı:

Aile Bakanlığı 9 farklı kadro için 817 memur alımı yapacak. Alımlar Destek Personeli, Büro Personeli, Diğer Sağlık Personeli, Hemşire (Kadın), Diyetisyen, Fizyoterapist, Çocuk Gelişimcisi (Kadın), Psikolog (Kadın), Psikolog, Sosyal Çalışmacı (Kadın), Sosyal Çalışmacı kadrolarında alım yapılacak. Alımlar KPSS puanı ile yapılacağında alım kadrolarında Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar alınacak. Bu kapsamda Adaylardan KPSSP93 ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular en geç 19 Kasım 2020 tarihine kadar yapılacak. İlan hakkında detaylar Burada

Hazine ve Maliye Bakanlığı:

Maliye Bakanlığı 2019 veya 2020 yıllarında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartı ile 15 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak. Başvurular en geç 18 Kasım 2002 tarihine kadar yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan bir diğer ilana göre ise 500 kişilik kadro ile Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Alımlar İstanbul ili için yapılacağından 2019 veya 2020 yıllarında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. İlanın detayları Burada

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı ise uzun süredir beklenen ilanı yayımladı ve 1000 kişilik kadro ile Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Adayların KPSSP48 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular en geç 20 Kasım 2020 tarihine kadar yapılacak. İlanın Detayları Burada

Adalet Bakanlığı:

Adalet Bakanlığı bünyesine 2020 yılı KPSS puanı ile Sözleşmeli olarak 37 kişilik kadro için 4 farklı grupta Bilişim Personeli alımı yapılacak. Adayların P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları ve YDS'den puan almış olmaları gereklidir. Başvurular en geç 18 Kasım 2020 tarihine kadar yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı:

Savunma Sanayii Başkanlığı 14 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda memur alımı yapacak. Başvurular 04 kasım 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 19 kasım 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Adaylardan başvuru için 2019 veya 2020 yılları KPSS'den P1 puan türünden en az 85 puan almış olmak ve Yabancı dil sınavından puan almış olmak şartı aranacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi:

Üniversiteye 33 kişilik boş kadro ile 1 Eczacı, 20 Hemşire, 1 Biyolog, 1 Fizyoterapist, 3 Sağlık Teknikeri, 2 Diğer Sağlık Personeli alınacak. Başvurular 06 kasım 2020 ile başlamış olup en geç 20 Kasım 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ:

Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Su ve Kanalizasyon İdaresi 13 kişilik kadro ile düz memur alımı yapılacak. Adaylardan KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Aynı zamanda Dört yıllık eğitim veren Üniversitelerden mezun olmuş olmak şarttır. İlan hakkında detaylar için Buraya Tıklayınız.

Kestel Belediyesi:

Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında ve Belediye Zabıta yönetmeliğine göre 5 kişilik kadro ile Erkek ve Kadın adaylar alınacak. Başvurular en geç 20 kasım 2020 tarihine kadar yapılacak. Detaylı Bilgi almak içi Buraya Tıklayınız.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ):

BDDK uzman yardımcılığı kadrosunda 33 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. Adayların genel şartları ve özel olarak KPSS'den 2019 veya 2020 yılları için P1 ve P2 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartı aranacak. Başvurular en geç 20 Kasım 2020 tarihine kadar yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

YAYIMLANACAK YENİ MEMUR ALIMI İLANLARINI TAKİP ETMEK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android İşin Olsa Uygulamamız

İOS İşin Olsa Uygulaması