İŞKUR - büro memuru alım ilanı yayımlandı

Şuan itibariyle yayımlanmış 2385 kişilik büro memuru alım ilanı bulunmaktadır. Bu ilanlara başvuru yapacak kişilerin taşıması gereken şartlar, standart personel alımlarında aranan özelliklerdir. Başvurularda adayların deneyimli olması, ek sertifika sahibi olması, ehliyet sahibi olması ve aktif araç kullanabiliyor olması tercih sebebi olacaktır. İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek büro memuru alımı için, başvurulardan önce mutlaka İŞKUR üye profilinizdeki bilgilerin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olunması gerekmektedir. Yürütülecek büro memuru alımı için bu noktaya dikkat edilmesini önermekteyiz. Başvurularda mağduriyet yaşanmaması adına, hangi ilana başvuracak iseniz mutlaka ilan numarasını not etmeniz, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden yapılacak başvurularda size kolaylık sağlayacaktır.

Büro memurları ne iş yapar?

Büro memurları ofis içerisinde gerekli olabilecek arşivleme, dosya kayıt işlemleri gibi görevleri yerine getirirler. Belgelerin hazırlanması, faturaların oluşturulması, evrakların takip edilmesi ve bunların kayıtlarının bilgisayar ortamına girişinin sağlanması noktasında sorumluluk alırlar ve bunların çözümlerini hayata geçirirler. Ofis içerisinde yetkili amirden gelecek görevleri, mevcut işleyişle alakalı rutin iş planlamalarını sağlarlar ve uygularlar. Bu görevleri yerine getirirken, bazı müşteri ilişkileri ve diyalogları kurmaları da gerekebilir.

Büro memuru maaşları ne kadar?

Bu pozisyonda görev alan kişilerin maaşları asgari ücret ile 3000 TL arasında iş yoğunluğuna, tecrübeye ve personelden istenenlere göre değişiklik göstermektedir. Her işletmenin de elbette izlediği maaş politikası farklılık göstermektedir. Yürütülen bu alımlarda da adaylara verilecek maaşlar, işletme tarafından farklı politikalarda uygulanabilir. Bu nedenle başvurunuz sonrasında uygun görülmeniz durumunda firmadan gerekli bilgilendirmeleri alabilirsiniz. Yayımlanan ilanları görüntülemek ve başvurmak için " büro memuru " şeklinde aramayı, açık iş ilanları sayfasından sorgulatınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip edin!