Memur Alımı ilanı Resmi Gazetede yayımlandı. 24 Kasım 2021 tarihli yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre İstanbul İli Esenler Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini giderebilmek için 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre 15 Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Lisans Mezunu Memur Alımı yapılacak olup adaylardan aranacak başvuru şartları ve ilan tarihi belli oldu.

2022 Yılı Memur Alımı İlanları Gelmeye Başladı!

2021 yılı henüz bitmeden yeni yıl için memur alımı ilanları geliyor. Söz konusu ilan ile İstanbul Esenler Belediyesi 8.9. ve 10 uncu dereceli kadrolarda Kadın Erkek 15 Zabıta Memuru alınacak.

2022 Yılı İçin Memur Alımı KPSS Şartı Nedir?

Memur alımı ilanları gelmeye başladıkça KPSS puanı şartı da merak konusu olmaya başladı. Bu kapsamda 2022 yılı Ocak ayı memur alımları için adaylardan 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Zabıta Memuru Alımı Özel Şartları Nelerdir?

Adaylardan KPSS puanı dışında, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Daha önce Görev yapılan Kamu Kurum veya Kuruluşundan herhangi bir disiplin veya ahlaki nedenlerle çıkartılmamış olmak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

Esenler Belediyesi Memur Alımı Tarihleri Nelerdir?

İstanbul'da hizmet veren Esenler Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvuruları 10 Ocak 2022 tarihinde başlayacak. En geç 14 Ocak 2022 tarihine geçerli olacak olan başvurularda şahsen başvuru yöntemi kullanılacak. Başvuru belgelerini hazırlamış olan adaylar başvurularını Birlik Mah. Mehmet Akif İnan Cad. No: 6-8 Esenler /İstanbul adresinde Esenler Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim