Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Memur Alımı ilanına göre 2 kamu kurumuna ve 1 Belediyeye memur alımı yapılacak. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre başvuru süreci geçtiğimiz günlerde başlamış olup artık sona ermektedir. Bu kapsamda ilgili kurumlara 59 memur alımı yapılacak. Peki söz konusu kurumlaırn ilan detayları nedir? Henüz başvuru yapmayanlar nasıl başvuru yapacak? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

KURUMLARIN MEMUR KADROSU DAĞILIMI:

Kamu kurum ve Kuruluşların yayımladığı ilanlara göre 59 kişilik boş kadro için,

Rekabet Kurumu 30 Kişilik boşluk için Hukuk, Bilişim ve Uzman kadrolarında alım yapılacak.

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu 8 Düz Memur ve 4 Mühendis alımı yapacak.

Beykoz Belediyesi 1 Veznedar,  3 Memur, 8 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 5 Bilgisayar İşletmeni alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Söz konusu memur alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vtandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacak.

Özel olarak ise adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSp93 ve Lisans mezunları iin KPSSp3 puan türünden en az 65, 70 veya 80 puan almış olmak şartı aranacak.

Ayrıca Eğitim niteliklerini ve kadrosuna göre özel nitelikleri ilanların detaylarından inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu kamu kurumu ve Belediyelerin memur alımlarının başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamış olup artık sona eriyor. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 09 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru yapmak için ve özel niteliklere ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Beykoz Belediyesi KPSS 65 İle Ön Lisans ve Lisans Mezunu Memur Alacak

Rekabet Kurumu KPSS Puanı İle 30 Memur Alımı İlanı

BDDK Ön Lisans ve Lisans Mezunu Memur Alımı İlanı Yayımlandı

Editör: TE Bilisim