Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kooperatif görevlisi personel alımlarında, önlisans mezunu adayların en az KPSS 60 puanı olması gerektiği vurgulanmıştır. 2 farklı bölgeye yapılacak olan alımlarda, kooperatif görevlisi kadrosuna yapılacak başvurular için adaylarda aranacak genel şartlar aşağıda yer almaktadır.

KOOPERATİF GÖREVLİSİ ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

T.C vatandaşı olmak, 30 yaşından büyük olmamak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, en az önlisans mezunu olmak, KPSS puanı en az 60 olmak (P93 Puan türünden), Fiziksel veya zihinsel bir rahatsızlığı bulunmamak, başvuru belgelerini ve formlarını teslim edebilmek ya da kendisinden istenecek belgeleri sunabilecek olmak, yurdun her yerinde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

 BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvurular Balıkesir ve Kütahya Bölge Birliği Kooperatiflerine yapılacaktır. Bu bağlamda adayların başvurularda kendisinden istenen belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir. Her iki il için de ilgili ilanların başvuru kılavuzları aşağıda yer alacak olup, adaylar tarafından detaylıce incelenmesi ve okunması gerekmektedir. Bu alımlarda Balıkesir Bölge Birliği için toplamda 3 personel alımı yapılacaktır. Kütahya Bölge Birliği için ise sayı 6 kişi olarak aktarılmaktadır. Bu kadroların dışında ziraat mühendisi kadrosu için de iki bölgeye personel alımları yapılmaktadır. Tüm bilgiler ve başvuru belgeleri gibi detaylar kılavuzda aktarıldığından, adaylarımıza mutlaka kılavuza göz atmalarını önermekteyiz.

TÜM MEMUR ALIMLARI, PERSONEL ALIMLARI CEP TELEFONUNUZA BİLDİRİM OLARAK GELSİN İSTERSENİZ MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

KILAVUZLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim