Kamuya, özel işletmelere ve kamuya bağlı kuruluşlara İŞKUR üzerinden memur alımı ve personel alımı gerçekleştirilmektedir.  18 şubat memur alımları kapsamında 22 şubat memur alımları tarihine kadar başvuruların yapılabileceği bazı memur personel alımlarına haberimizde yer vermeye çalışacağız. Bu ilanlara ek olarak, kamudaki güncel memur ve personel alım süreçlerine, gündeme yansıyanlara ve beklenen ilanlara değineceğiz. İlgili haberimizde, aşağıda yer alacak bağlantılar üzerinden tüm detaylara erişim sağlayabilirsiniz.

İŞKUR üzerinden başvuruları alınan ilanlar

Büro memuru alımları

Büro memuru pozisyonu son dönemlerde ilgi gören ilanlardandır. Bu ilanlar çok sayıda özel işletme tarafından yayımlanmış bulunmaktadır. İlgili ilanlara iskur.gov.tr adresi üzerinden erişim sağlamak için açık iş ilanları bölümünden " büro memuru " yazıp aratılması yeterli olmaktadır. İlanlara başvurular öncesi üye profilizin güncel olduğundan emin olmanızı önermekteyiz.

İlana gitmek için tıklayınız

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi - çağrı merkezi personeli

Türkiye genelinde kamuya özel sektörlere ve diğer işletmelere çağrı merkezi operatörlüğü hizmeti sunan işletmeler tarafından ya da doğrudan kurumlar içerisindeki çağrı / müşteri iletişim departmanlarına çok sayıda personel alımı yapılmaktadır. İlanlar için arama bölümüne " Çağrı merkezi " yazılması yeterli olmaktadır.

Çağrı merkezi personeli alımları için tıklayınız.

Şoför alımları

Yolcu, yük taşıma şoförü gibi pozisyonların yanı sıra, makam şoförlüğü pozisyonuna da şoför alımları gerçekleştirilmekte olup, hali hazırda yayımlanmış binlerce kişilik ilan bulunmaktadır. İlanlar için arama menüsü üzerinden " Şoför " yazılması yeterlidir. Bu ilanlara başvurularda gerekli ehliyet şartlarını taşıdığınızdan emin olunuz.

Şoför alım ilanları için buraya tıklayabilirsiniz.

18 - 22 şubat memur alımları için bilgilendirmeler

Binlerce farklı meslek grubu bulunduğundan, başvuracak adaylara bazı bilgilendirmeler sunmak istiyoruz. Şuanda kasiyer, şoför, aşçı, kaynakçı, tesisatçı, veri işleme operatörleri, veri giriş personelleri, sistem yöneticisi, elektrik teknisyeni, mühendis, avukat, acil tıp teknisyeni, hemşire, iş yeri hekimi, iş güvenliği uzmanı, grafik tasarımcı, video kurgu ve montaj personeli, yazılımcı gibi hemen hemen tüm meslek grubuna yönelik ilanlar bulunmaktadır. Meslek mensupları, ilgilendikleri meslekleri arama bölümünden aratarak bu ilanlara erişim sağlayabilmektedir. Aşağıda yer alan ilgili bağlantılardan da tüm kadrolara yönelik personel alımlarına erişim sağlayabilir. Daha fazla memur ve personel alımı için, isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Bu tarihler arasındaki tüm memur alımları için buraya tıklayabilirsiniz.

İos> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram’ da takip et, ilanları sosyal medyada gör! (Tıkla, takip et)

Editör: TE Bilisim