Türkiye genelindeki kamu kurumları bakanlıklar ve birimlere işçi, memur personel alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. 2 Mart 2020 Mart tarihinde açıklanan ilanlarda açık iş sayısı 760 oldu. Bu alımlara ati detaylar şu şekilde;

Sinop Üniversitesi 11 sürekli işçi alımı alacak. Temizlik görevlisi, güvelik görevlisi kadrosunda en az ilköğretim ve orta öğretim mezunu olmak gerekli olacak. Kura ve sözlü sınavla adaylar değerlendirilecek.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi sürekli işçi alım ilanı açıkladı. Bu alımlarda güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi kadrolarında lise dengi okullardan mezun olmak, ilkokul ve üzeri eğitim almış olmak şartlar aranacak. Başvurular 6 Mart 2020 tarihinde sona erecek.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine 45 sürekli işçi alımı yapılacak. Üç güvenlik ve temizlik kadrolarında istihdam sağlanacak. Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan ilana göre 18/30 yaş aralığında, boy şartlarında ise Kadın 165/Erkek175 olan adaylara yönelik güvenlik görevlisi alınacak.

Trabzon Üniversitesine sürekli işçi kadrosunda güvenlik görevlisi, bakım ve onarım görevlisi, temizlik görevlisi alınacak. Toplam açık kadro 43 olarak açıklandı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi ise iki farklı ilanda toplamda 25 kişi görevlendirilecek. Temizlik görevlisi alımında 36 yaşından gün almamış adaylar başvuru yapabilecekler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığ Sağlık İşleri Daresi Başkanlığında 200 personel alımı yapılacak. Alımların hangi kadrolarda olacağı hakkında bir açıklama yapılmadı. Gelişmeler oldukça aktaracağız. Diğer açıklanan ilanlar ise şu şekilde;

Boğaziçi üniversitesi 5 sözleşmeli bilişim personeli
Ankara büyükşehir belediye başkanlığı 100 itfaiye eri
Ankara büyükşehir belediye başkanlığı 200 itfaiye eri

Ulusal bor araştırma enstitüsü başkanlığı 10 sözleşmeli (asli) personel
Kayseri üniversitesi 1 sürekli işçi
Eskişehir teknik üniversitesi 4 eski hükümlü
Türkiye bilimsel ve teknolojik araştırma kurumu (tübitak) bilgem Uekae 55 personel
Türkiye bilimsel ve teknolojik araştırma kurumu (tübitak) bilgem Yte 40 personel
Türk-alman üniversitesi 1 sözleşmeli personel

İLANLARA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim