Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda aynı il içerisinde bulunan ilçeler arasında yapılan yer değiştirme tercihleri başlıyor. 8 Temmuz- 14 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak olan tercihler MEBBİS üzerinden seçilecektir.

İl içinde yapılan atama sonuçları 16 Temmuz 2021 tarihinde yayınlanacak olup; 2 Ağustos itibari ile devam edilen kurumda ilişik kesme işlemi başlayacaktır. Tercihler olup değiştikçe sayfada tablolar üzerinde değişim olacaktır. Bizi sıkıca takip ederek haberdar olabilirsiniz.

Açıklanan listeleri güncel halleri aşağıya sıralanmıştır:

02 Adıyaman MEM İçin TIKLAYINIZ

05 Amasya MEM İçin TIKLAYINIZ

13 Bitlis MEM İçin TIKLAYINIZ

20 Denizli MEM İçin TIKLAYINIZ

32 Isparta MEM İçin TIKLAYINIZ

41 Kocaeli MEM İçin TIKLAYINIZ

42 Konya MEM İçin TIKLAYINIZ

45 Manisa MEM İçin TIKLAYINIZ

46 K.maraş MEM İçin TIKLAYINIZ

47 Mardin MEM İçin TIKLAYINIZ

51 Niğde MEM İçin TIKLAYINIZ

52 Ordu MEM İçin TIKLAYINIZ

55 Samsun MEM İçin TIKLAYINIZ

58 Sivas MEM İçin TIKLAYINIZ

60 Tokat MEM İçin TIKLAYINIZ

67 Zonguldak MEM İçin TIKLAYINIZ

68 Aksaray MEM İçin TIKLAYINIZ

70 Karaman MEM İçin TIKLAYINIZ

76 Iğdır MEM İçin TIKLAYINIZ

78 Karabük MEM İçin TIKLAYINIZ

80 Osmaniye MEM İçin TIKLAYINIZ

81 Düzce MEM İçin TIKLAYINIZ

Evlilik adres değişikliği ya da sosyal sorunlar gibi nedenlerden dolayı birçok öğretmen ilçe değişimi yapma hakkına sahiptir. Daha iyi bir ilçede yaşamak isteyen ya da çocuk, eş gibi sorunlardan dolayı değişim istemek tüm memurların hakkıdır. Genel anlamda bu gibi haberleri anında yayınlamakla birlikte sizlere yardımcı olması için kılavuz da sunuyoruz. Bizi sıkıca takip ettiğiniz müddetçe kamuda çalışan herkese göre ilk haberdar olan siz olacaksınız.

Eş durumu tayini de buna benzer bir durum olmakla birlikte yalnızca şahsı ilgilendirmektedir. Ancak boş kadro, kurum içi sınavlar, KPSS’na memur alımı, üniversite ya da lise sonuç açıklamaları gibi hemen her alanda yetkin bir kadroya sahip olup anında bilgi akışı sağlamaktayız. Tayin alan iller değiştikçe güncel liste akışı sağlanacaktır.