Milli Eğitim Bakanlığının 60 bin öğretmen ataması yapmasına yönelik neredeyse her gün öğretmenler Twitter üzerinden etkinlik yapıyor ve 1 milyon tweet atarak gündeme giriyorlar. Atama bekleyen 500 bin öğretmen 60 bin öğretmen atamasının yapılmasını istiyor. Peki MEB atama takvimi ne aman yayımlanacak, hangi tarihlerde atama duyurusu gelecek, 60 bin öğretmen atama müjdesi gelecek mi?

Son 2 Gün Kaldı!

MEB'in bütçesi TBMM'de görüşülecek ve uygun gelirse onaylanacak. Bütçe 13 Aralık 2020 tarihinde görüşülecek ve oylama neticesinde onaylanacak ya da reddedilecek. Eğer onaylanırsa büyük ihtimal 14 Aralık ile 20 Aralık tarihleri arasında her an MEB öğretmen ataması müjdesi gelebilir.

Öğretmenler Etkinlik Yapıyor

MEB 60 bin öğretmen atamasına destek olmak için öğretmenler her akşam saat 18.00 surlarında etkinlik başlatıyor. Etkinlikler Twitter üzerinden düzenlenmekte ve duyurular hem telegram hemde Instagram üzerinden gelmektedir. İlk atamada 30 bin, ikinci atama da 30 bin olmak üzere toplam 60 bin öğretmen atamasının talep edildiği etkinliklere sizlerde @ogrtmnlrpltfrmu kullanıcı adlı İnstagram sayfasından destek olabilir, takip edebilirsiniz.