Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu tespit edilen personeller görevden uzaklaştırılırken FETÖ'cü olduğu tepsit edilen personeller ise görevden ihraç edilmektedir. Bilindiği gibi dün yaptığımız haberler ile Jandarma ve Emniyet mensuplarının ihraç edilen isimlerinin tamamını sizlerle paylaşmıştık. Milli Eğitim Bakanlığında istihdam eden ve FETÖ'cü olduğundan şüphelenilip görevden uzaklaştırılanlaar hakkında yapılan soruşturmalar devam ediyor. Buna göre FETÖ'cü olduğu kesin kanıtlanan personeller görevden ihraç edildi. İşte yayımlanan liste ve görevden ihraç dlen kişiler.

İsim Listesi ve Görevleri Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde istihdam eden ve FETÖ'cü olduğu gerekçesi ile ihraç edilenlerin isim listesi görevleri ile birlikte yayımlandı. Buna göre liste şehir ve ilçelere özel olarak ayrılmış olan her şey detaylı olarak belirtilmiştir.

Sizlerde Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde istihdam eden ve FETÖ'cü olduğunu düşündüğünüz kişilerin ihraç edilip edilmediğini öğrenmek için bu listeleri indirerek gerekli sorgulamaları yapabilirsiniz. Liste oldukça kabarık olduğu için şehir şehir sıralama yapılmış ve bölünmüş durumdadır. Her listede belirlenmiş şehirler bulunmakta olup ihraç edilenlerin görevleri öğretmenden başlamak üzere, memur, müfettiş, müdür, uzman ve şef gibi tüm pozisyonlara göre uzamaktadır.

İsim Listesi  1 
İsim Listesi 2 
İsim Listesi 3 
İsim Listesi 4

Editör: TE Bilisim