Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda 5 bin ücretli öğretmen alımı mülakat yerlerinin belli olduğu açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından erişime açılan 5 bin ücretli öğretmen alımı mülakat yeri bilgisi sorgulama ekranında T.C. kimlik numarası, doğum tarihi ve güvenlik kodu girilerek sorgulamalar yapılabiliyor.

Mülakat yerini sorgulamak için linki takip ediniz. http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sonuc/sorgu.php?SINAV_ID=C97F3692D5619434714C3A716D150CB1

Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda 5 bin ücretli öğretmen alımının yapılacağı açıklanmıştı. Adayların mülakata girecekleri yerler belli oldu. Mülakat yerlerinin belli olmasından sonra atama takvimine göre bundan sonraki aşamalar ise şu şekilde ilerleyecek. Atama takviminin detayları ise şu şekilde: Sözlü sınav merkezinin yerini öğrenen adaylar bu merkezlerde 11 Ağustos 14 Ağustos tarihleri arasında sözlü sınava katılacak. Gerçekleştirilecek olan sözlü sınavın sonuçlarının ise 17 Ağustos tarihinde açıklanacağı biliniyor. Sınav sonuçlarına itirazlar ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 17 Ağustos, 28 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek. İtiraz sonuçlarının açıklanma tarihi ise 31 Ağustos. 4 Eylül, 7 Eylül tarihleri arasında öğretmenlerin atama tercihleri alınacak ve atamaların sonuçları da 11 Eylül tarihinde açıklanacak.

Editör: TE Bilisim