Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kuruluşları öğrencilere eğitim vermeye devam ediyor. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı devam ederken pek çok öğrenci okulların ne zaman kapanacağını merak etmektedir?

Peki Milli Eğitim Bakanlığı 2017 okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor. Okulların ne zaman tatil olacağı belli oldu mu?

9 HAZİRAN'DA OKULLAR KAPANACAK

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar 9 Haziran 2017 Cuma gününde kapanacak. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı 9 Haziran tarihinde kapanmış olacak ve milyonlarca öğrenci bu tarihte karnelerini alacak.

Milli Eğitim Bakanlığı okulları 9 Haziran 2017 tarihinde kapanacak ve öğrenciler bu tarihe kadar sadece 2 kez resmi tatillere denk gelecek. Önümüzde ki 23 Nisan pazar gününe geliyor ve öğrenciler resmi tatilden yararlanamayacak. Ancak 1 Mayıs İşçi Bayramı ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ise Cuma gününe geliyor. Öğrenciler bu tarihler de resmi tatillere girecek.

YAZ TATİLİ AZALACAK MI

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar 9 Haziran Cuma günü tatile girecek peki bu sene 3 ay yaz tatili olmayacak mı? Bir dönem sosyal medya da yaz tatilinin kısalacağına ilişkin yorumlar paylaşılmıştı ancak şu an için böyle bir durum yok. Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirebilmesi için çalışmalar yaptığı biliniyor ancak bu çalışmaların yaz tatilini kısaltacağı anlamına gelmediği söylenebilir.

Editör: TE Bilisim