Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat vermesi ile yeniden kısıtlamalar Türkiye'ye geliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da İçişleri Bakanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile duyuru yaptı ve yasaklar hakkında detaylı bilgileri verdi. Peki dershaneler kapanacak mı, dershaneler online eğitime mi geçecek, dershanelerde mi uzaktan derse devam edecek?

TÜM YASAKLAR İÇİN BURAYA GİRİNİZ

Dershaneler Kapanacak Mı?

Dershaneler kapanacak mı, etüt merkezleri kapanacak mı sorularının artmasından sonra Milli Eğitim Bakanlığı resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile duyuru yaptı. MEB duyurusunda resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim kurumlarının 31 Aralık 2020 tarihine kadar eğitimlerine uzaktan devam edeceğini duyurdu. 

Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı dershaneler kapanacak, etüt merkezleri kapanacak, kolejler kapanacak diye bir açıklama yapmak yerine genelleme olarak resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları diye belirterek tüm kurumların kapatılacağını belirtti. Buna göre önümüzdeki günler ya da saatler içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından yeni bir duyurunun daha yapılması beklenmekte olup yüksek olasılıkla özel, resmi, örgün ya da yaygın olarak genelleme yapıldığı için MEB'e bağlı tüm kurumların 31 Aralık tarihine kadar uzaktan eğitime devam edeceği ön görülmektedir.

YENİ BİLGİLER GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

Android İşin Olsa Uygulamamız

İOS İşin Olsa Uygulaması