Sağlık Bakanlığı beklenen ilanı yayımladı. Az Önce Bakanlıktan gelmiş olan ilana göre 2022 yılı içerisinde 1356 kişilik kadro ile Temizlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda yayımlanan ilana göe başvurular başladı.

Öte yandan ilanı duyan adaylar Temizlik Görevlisi maaşlarını araştırmaya başladılar bile. Bakanlık Engeli işçi alımı gerçekleştirecek. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisi maaşları hakkında bilgi vereceğiz.

61 Şehir'de İşçi Alımı Yapılacak!

Sağlık Bakanlığından gelen ilan ile Bakanlık 61 farklı şehirde bulunan hastane biriminde görevlendirmek üzere Temizlik görevlisi alımı gerçekleştirecek. Ağırlıklı olarak İstanbul'da alım yapılacak olup tüm şehirler için iş ilanı numaraları paylaşıldı. İş ilanı numaralarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/isci-alimi/saglik-bakanligi-1356-isci-alimi-61-sehir-iskur-is-ilani-h42522.html

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu için adaylardan bazı şartlar aranacak. Buna göre adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak" gibi nitelikler aranacak.

Tüm başvuru şartlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/saglik-bakanligi-2022-yili-1356-temizlik-gorevlisi-alimi-iskur-h42521.html

Sağlık Bakanlığı Temizlik Görevlisi Maaşları Ne Kadar Olacak?

Bakanlığa başvuru yapacak adaylar özellikle alacakları maaşı merak ediyor. Bu kapsamda 1356 Temizik görevlisi maaşları için Bakanlıktan açıklama geldi. 2022 Yılı Sağlık Bakanlığı Temizlik Görevlisi Maaşları Asgari Ücret Olacaktır. Yani adaylara başlangıç için 5500 TL maaş ödenecektir. Verecekleri hizmet yılına göre ve maaş oranlarına göre ileride bu rakamlar değişiklik gösterebilir.