Son zamanlarda gündemde yer alan haberlerden biri de DEPREM kapsamında yapılan ortak yayın ile TÜRKİYE TEK YÜREK programında bağışlar toplanıyor.  Birçok siyasi isim de bu bağış kampanyalarına maaşları ile yardımda bulundu. Özellikle vatandaşların merak ettiği konulardan biri genel parti başkanlarının ne kadar maaş aldığı oldu. İşte gündemde yer alan bilgilere göre parti genel başkanlarına ödenen maaşlar ve diğer detaylar.

Kemal Kılıçdaroğlu Maaşını Bağışladı!

Ülkemizde meydana gelen Deprem felaketine göre Kemal Kılıçdaroğlu bağlandığı Türkiye Tek Yürek Programında BİR AYLIK MAAŞI NI bağışladı. Herkes Kemal Kılıçdaroğlu maaşlarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda maaşları araştırılıyor. Kemal Kılıçdarolu maaşları için ayrıntılkar geliyor.

Yönetim Kurulu Maaşları Ne kadar?

Yapılan araştırmalarda Yönetim kurulu maaşlarıda yer aldı. Bu kapsamda ;

En Düşük Maaşlar: 95 Bin TL

En Yüksek Maaşlar: 50 Bin TL

Ortlama Maaşlar: 65 Bin TL

SON MAAŞ BİLGİLERİ İSE ŞÖYLE:

Cumhurbaşkanı Maaşları:

Cumhurbaşkanı maaşları merak konusu oldu. Son noktada yapılan araştırmalara göre Cumhurbaşkanı maaşları 170 bin TL dir.

CHP Genel Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 22. dönem milletvekili seçildikten sonra tekrar milletvekilliğinden emekli olmakla birlikte emekli maaşı da almaktadır. Bu durumda ise Kılıçdaroğlu’nun maaşı yaklaşık olarak 62 bin TL maaş almaktadır.

Süper emeklilik maaşı ise 40 bin TL ve SGK emekli maaşı ise 26 bin TL dir.

Bu kapsamda Kemal Kılıçdaroğlu toplamda 128 Bin TL maaş almaktadır.

MHP Genel Başkanı

Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçelihem genel başkanlık hem de 24. Dönem Osmaniye Milletvekili olarak görev almaktadır. Bu noktada özellikle Bahçeli’nin emekliliğine ilişkin ise bir bilgi yer almadığından dolayı bu noktada aylık maaşı 62 bin TL

Süper emeklilik maaşı ise 40 bin TL ve SGK emekli maaşı ise 26 bin TL dir.

Bu kapsamda Kemal Kılıçdaroğlu toplamda 128 Bin TL maaş almaktadır.

TÜM MAAŞ HABERLERİ BURADA