Sosyal Çalışma Programına Katılarak 2500 TL Kazanın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdiği talimatla İŞKUR Sosyal Çalışma Programı hazırladı. Hazırlanan program sayesinde öğrenciler 2500 TL kazanma şansı elde edecekler. Programa katılan üniversite öğrencileri yaz döneminde haftada 3 gün çalışacak. Günlük 67 TL alan öğrenciler 3 aylık süreç içerisinde toplamda 2500 TL kazanma imkanı elde edecekler.

Sosyal Çalışma Programında Gençlerin Yapacağı İşler

Sosyal Çalışma Programı kapsamında gençlere pek çok iş imkanı sağlanacak. Öncelikle gençler hangi illerde okuyorlarsa o illerde çalışma imkanı bulacak. Zaten o şehri bildiği ve tanıdığı için böylelikle zorlanma yaşamayacaklar.

Sosyal Çalışma Programı kapsamında öğrencilere sosyal hizmetler, eğitmenlik, koçluk, danışmanlık gibi işler yaptırılacak. Ayrıca fidan dikimi ve organik tarım konusunda da iş imkanı sağlanabilecek. Programın başvuru imkanı ve şartları arasında gençlerin 18 ile 25 yaş arasında bulunma şartı da yer alıyor. Gün geçtikçe programın detayları belli oluyor.

Sosyalleşerek Para Kazan

Okudukları illerde çalışan gençler, hem iş tecrübesi edinecekler, hem para kazanacaklar, hem de çalıştıkları süreç içerisinde sosyalleşme imkanı elde edecekler. Tüm bu üç özelliği bir arada sunduğundan dolayı İŞKUR tarafından programa "Hem Sosyalleş Hem Kazan" sloganı koyuldu. Program birçok gencin ilgisini çekmeyi başardı.

Editör: TE Bilisim