Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden gelen Son dakika ilanı ile Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sözleşmeli olarak 2981 kişilik kadro ile alım yapacağını bildirdi. Başvurular Eylül ayında yapılacak. Türkiye Geneli perosnel alımında merak edilenlerden birisi de Temizlik Görevlisi maaşları oldu. Kamuda hizmet vermekte olan Temizlik görevlisi maaşları için son zamanlarda yapılan Zamlarla birlikte son güncel maaşları sizlerle paylaşacağız.

2981 Temizlik Görevlisi Alımı Yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığından gelen son dakika ilanı ile GSB Türkiye Geneli farklı bölge müdürlüklerinde görevlendirilmek üzere 2981 kişilik boş kadro ile 1338 Erkek ve 1643 Kadın Temizlik Görevlisi alımı yapılacak.. Bu yönde ilan resmi gazetede yayımlanarak tüm detaylar paylaşıldı. 

GSB İşçi Alımı başvuruları 10 Eylül 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece kariyer adresi üzerinden yapılacak.

2022 Yılı Kamuda Hizmet Veren Temizlik Görevlisi Maaşları Ne Kadar?

Son zamanlarda açıklanan yeni zamlarla birlikte bir çok meslek Grubuna zam yapıldı. Bunlar içerisinde en çok Merak edilenlerden birisi de Temizlik Görevlisi maaşları oldu.

Geçtiğimiz yıla göre maaşlarda %41,69 oranında zam yapılması ile birlikte geçtiğimiz yıl 5 bin TL civarında olan temizlik görevlisi maaşları 2022 temmuz ayı ile birlikte Kamuda hizmet vermekte olan Temizlik Görevlisi Maaşları 8 Bin 500 TL civarında oldu. 

Temizlik Görevlisi İş Planı ve Görevleri nedir?

Gençlik ve Spor Bakanlığında görev alacak olan Temizlik görevlisi adayları için görevleri Bakanlık genel müdürlüklerindeki hijyeni ve temizliğini sağlamaktır. Gerektiğinde vardiyalı olarak görev yapabilecek olmak gereklidir.

GSB 2022 yılı 2981 Temizlik Görevlisi alımı ilanı hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/gsb-lise-mezunu-2981-temizlik-gorevlisi-alimi-ilani-2022-h42728.html