Emekliler için de bulunduğumuz ay itibari ile hem zamlı maaş hem de ikramiye ödemesi haberini almıştı. Bu haberlerin doğruluğu neticesin de ödemeler yapılıyor. Ek olarak bir haber daha verildi e-devlet üzerinden kabul edilecek olan başvurular aracılığı ile emeklilere 500 TL'lik bir ödeme alabilecekleri haberi verildi.

Bu duyuruya göre bazı özel ve ya kamuya ait bankalar emeklilerin şuan ödeme aldıkları bankalardan kendi bankalarına maaş ve ikramiye ödemelerini geçirmeleri durumun da emeklilere para ödemesi yapacağını duyurdu. VAKIFBANK bu ödemelerle alakalı detaylı bir açıklama da bulundu bu açıklamaları haberimiz de bulabilirsiniz.

Emekli Maaş Miktarlarına Göre Ödemeler Nasıl Olacak ?

Bu haber kapsamın da ödeme yapmak için istenilen bankaya emekli maaş ve ikramiye ödemelerinin taşınması sonucu ile alınan maaşa göre yapılacak olan ödemeler aşağıda ki gibidir.

Emekli maaşı tutarı 1.500.-TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL

1.500 – 2.500.-TL (2.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL, 2.500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL ödeme yapılacağı duyuruya eklenmiştir.

Promosyon ödemesi için en yakın VAKIFBANK Şubesine müracaat edilebilir ayrıca VAKIFBANK yurtiçi ATM cihazları veyahut da VAKIFBANK Mobil Bankacılık uygulaması aracılığıyla yapılabilir.

Başvuru İçin Bir Tarih Var Mı?

Yapılan duyuru da herhangi bir süre kısıtlaması bulunmamaktadır. Yukarı da belirtilmiş olan şube ya da elektronik yollar ile başvurunuzu tamamlaya bilir ve ödemelerinizi alabilirsiniz. Yapılan açıklamalara göre; Vakıfbank emekliler için promosyon fırsatı hakkında yazılı açıklama yaptı. Kamu bankası emekli maaşını, VAKIFBANK aracılığıyla almayanlar maaşlarını VAKIFBANK’A taşımaları ve 3 yıl süre ile emekli maaşını VAKIFBANK’TAN almayı taahhüt etmeleri halinde en az 500 TL ödeme yapacağını bildirdi.

Eğer daha detaylı bir şekil de istişare edilmek istenilirse VAKIFBANK şubelerin de bireysel temsilci talep edilerek bütün prosedür konuşularak daha verimli bir şekil de aktarıla bilir. En yakın şubeye ziyarette bulunularak (çalışma saatleri içerisin de) işlemlerinizi isteğe bağlı olarak başlata bilmektesiniz.