Bilgisayar Tamircisi Maaşları 2016
Modern çağın ilerlemesinde en büyük katkı teknolojinin hat safhaya ulaşmasıdır. Hemen hemen her evde bulunan bilgisayarlar teknolojinin ne kadar ilerlediğini gösterdiğinin en büyük kanıtıdır. Kişiler her işlerini bilgisayardan hallederek dışarı çıkmalarına gerek kalmamaktadır. En basit örneği olan faturaların ödenmesi ve ya telefonlara yaptırılan yüklemeler için online siteler bulunurken şubelere gitmeye gerek kalmamıştır.
Büyük küçük dinlemeyen teknoloji gerek oynana oyunlar ile stres attırırken gerekse ders çalışmak isteyen öğrenciler için birer kaynak haline gelmiştir. Aldığınız bilgisayarların kullanımı artıkça uzun bir süre bilgisayarınız da yavaşlama meydana geldiğini anlayacak zaman zaman donmasıyla gibi sorunlarla karşı karşıya geleceksiniz. Hiç bir sorun teknoloji kullanmanız için engel değildir. Bilgisayarların da vakti geldiğinde bakımlarının yapılması gerekmektedir. Bu bakımları gerçekleştirmek içinse bilgisayar tamircilerine götürerek daha kullanışlı bir bilgisayara sahip olmanızı isteyebilirsiniz. Bozulan parçalar olduğunda bilgisayar tamircisi tüm bu olumsuz durumların üstesinden gelerek yepyeni bilgisayarla eş değer bir bilgisayara yapıp size teslim edebilir. Bilgisayar tamircilerinin günde onlarca bilgisayarla uğraştıkları doğru olurken bilgisayarların içini dışını bilerek uzman haline gelmişlerdir. Bilgisayar teknolojisinde bulunan iki kısın bilgisayar tamircileri için oldukça önemlidir. Bunlardan biri donanım olurken diğeri de yazılımdır. Donanım bilgisayarıniçi yapısıyla ilgilenirken yazılım bulunan programların hazırlanması ve kullanılomasıyla illgilenir. Bilgisayar tamircileri işlerine başlarken önce sorunun nerede olduğunu bilerek işelerine başlamaktadırlar.
Bilgisayar tamirlerinin aldıkları maaş ise herkesin merak konusu olurken yapılan işe göre ve bulunan bölgeye göre değişkenlik göstermektedir. Yaklaşık olarak 2000 ila 2500 TL arasında olurken yine çalışma saatleri ve bulunduğu bölge fiyat belirleme de en önemli unsurdur. Bilgisayar Tamircisi Maaşları aralığı bu şekilde olurken yaptıkları işler ise oldukça ağır olup aldıkları maaşı hak etmektedirler.
 
Editör: TE Bilisim