Türkiye'nin dört bir yanında Gençlik ve Spor Bakanlıklarına bağlı il müdürlüklerinde gençlere, yaşlılara, çalışanlara ya da çalışmayanlara ayrım gözetilmeksizin bir çok alanda kurslar ve eğitimler verilmekte olup bunlar antrenörler tarafından yapılmaktadır. Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı antrenör maaşları nedir? Antrenör maaşlarını sizler için haberimizde yazıyoruz.

Antrenör Maaşları Ne Kadar?

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli antrenör maaşları 4.800 TL olarak belirtilmiş olup antrenörler haftalık belirtilen ders saatinden fazla eğitim vermesi halinde daha yüksek maaş almaktadır.

Yukarıda belirtilmiş olan 4.800 TL'lik maaş antrenörlere verilen net maaş olarak bilinmekte olup bu maaş tutarına kişinin mezuniyeti, görev yaptığı il ya da ilçe, görev yaptığı bölgenin mahrumiyet durumu, bireyin evli olup olmaması, 72 aydan küçük çocuğunun olup olmaması gibi durumlara göre maaş tutarı yükselmektedir. Özellikle bölgenin mahrumiyet durumunun fazla olması, terör bölgesinde olması durumunda maaşlara 1.000 TL'lik gibi bir fark ile zam yapılabilmektedir.

Spor Bakanlığı bünyesinde antrenör olabilmek için adayların bilindiği üzere spor ile alakalı üniversitelerin bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Güncel antrenör alımı ilanlarını sizler için takip etmekteyiz. Antrenör veya diğer kamu memur alımı ilanlarını takip etmek bildirim almak için mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim