Adalet Bakanlığı 2021 yılı alımlarını yayımladı. Binlerce aday alınıyor ve bu alımlar içerisinde Hizmetli alımlarıda yer alıyor. Adalet Bakanlığı bu yönde başvuruları başlattı ve bir çok aday başvuru yapacağı pozisyon hakkında maaş bilgisi almak istiyor. 

Adalet Bakanlığı bu yönde maaş tablosunu yayımladı ve yapılan hizmet yılına göre maaşlar 3 Bin TL ile 4 Bin TL arasında değişiliklik gösteriyor. Bu haberimizde sizlere Adalet bakanlığında göreve başlayacak adaylar ne kadar maaş alır ve ilana nasıl başvuru yapılır bunlar hakkında bilgi aktarmaya çalışacğaız.

HİZMETLİ OLMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Adalet Bakanlığı İŞKUR aracılığı ile Temizlik Görevlisi alım ilanı yayımladı. Bu kapsamda 1500 kişilik kadro ile Adalet Bakanlığı ve CTE merkez ve Taşra teşkilatı birimlerine alım yapılacak. Adayların En az ilköğretim ve dengi okul mezunu olmak, 18 ile 35 yaşları arasında olmaları gereklidir.

1500 İŞÇİ ALIMI İLANI BURADA

HİZMET YILINA GÖRE 2019 HİZMETLİ MAAŞLARI:

Adalet Bakanlığı 2019 yılı için İlk 6 Ayı itibariyle hizmetli maaşlarını yansıttı. Hizmet yılına göre 5 yıldan az olanlar ile 20 yıldan fazla olanlar arasında maaşlar farklılık göstermektedir.  Bu bağlamda hizmet yılına göre hizmetli maaşları şöyledir;

Lise Mezunu Olanlar İçin,

  • İstihaklar Toplamı 5,115.23 ₺
  • Kesintiler Toplamı -869.91 ₺
  • Net Maaş 4,245.32 ₺

İlköğretim Mezunu olanlar için ise Asgari ücreten başlamak üzere artışlar görülebilmektedir.

Editör: TE Bilisim