Ülke çapında da mini marketler sektörün de öncülük bir market kuruluşu olan şok Market çalışmalarının maaşları ne kadar? Şok markette çalışmak isteyen adaylar maaşları ve çalışma şartlarını merak ediyor. Şok Market çalışanlarına askeri ücret tutarın da ödeme yapıyor. Fakat bu ödemelere ek olarak fazla mesai ve prim ödemeleride yapılıyor.

Ayrıca mağazadan sorumlu ve ya müdür gibi konulara gelen çalışanlar elbette ki daha fazla ödeme alıyorlar. Bu ödemeler 500 ile 1000 TL arasın da bir artışla yapılmaktadır. Şok da part time çalışmak isteyen bir kişi 3 gün izin ve hafta da 29 saat çalışarak 2000 TL gelir kazanmaktadır.

Şok Market Çalışanlarının Görevleri Nelerdir?

Markette biri olduğu sürece 1.5 saat mola süreniz mevcuttur.

7.5 saat çalışma zorunluğu ile toplam olarak 9 saat şok şubesinde durmalı.Fakat saat bazen değişebiliyor.

Müdürler tarafından denetleme yapılırken ürünler nasıl düzenlenmiş, son kullanma tarihi geçmiş ürün var mı ve müşteri ile ilgilenme konusunda nasıl gibi konulara bakılır.

Depoya ürün geldiğinde palet ile taşınarak yerleştirme yapılmalıdır.

Reyonlardaki ürünler azaldığında ya da bittiğinde depoda yeni kutuları çıkarıp açıp yerleştirilmeli.

Haftada bir izin günü sahibi olursunuz yani 26 gün çalışmanız gerekir.

İlk çalışma haftalarında genel olarak kasada durmaz ve diğer çalışanlar tarafından yavaş yavaş öğretilirsiniz.

Ürünlerin barkodları yenilenip düzenlenmeli ve indirimli ürünler için kasadaki müşterilere bu konuda bilgi verilmelidir!!!

Kasada bekleyen müşteri asla olmamalı ve ürün yerleştiriyor da olsanız ilk önce kasadan ürünleri geçmelisiniz.

Şok Markete İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şok markette çalışan olmak için şahsen bi r yere giderek başvuru yapmanız gerekmiyor. Şok marketin sahip olmuş olduğu internet adresi üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Orada açık olan pozisyonları ve kaç kişi alınacağını görebilmektesiniz.

Şok Market part-time iş ilanını daha çok vermektedir. Part-time çalışmak isteyen adayların daha fazla şansı olduğu biliniyor. Part-time ücret olarak normal maaşların altın da fakat çalışma süresi de oldukça düşüktür.