Bim uzun bir zamandır ülkemiz de marketçilik sektörü çerçevesinde hizmet veriyor. Bim oldukça fazla şubesi bulunan ,dağıtım ve ulaşım ağının hızlı olduğu bir market zincirindir. Ayrıca Türkiye’ nin pek çok noktasın da şubesi olan bim çalışanlarına özel bir çok avantaj da bulunuyor.

İş seçerken insanları en çok teşvik eden faktör kesinlikle maaştır. Bim'e başvuru da bulunan çalışan adayları da işte bu faktörü merak etmektedir. Peki bim Çalışanları 2021 itibari ile ne kadar maaş alıyor!!! Bim de çalışan olan bir kişiler;

bekar olanlar için yol yemek dahil 3100 TL maaş alıyor

Evli ve çocuklu olanlar ise yine yol yemek dahil 3300 TL ile 3400 TL arasın da değişiyor.

Bim de Çalışmak İçin Nereye ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Bim'e başvuru yapacak olan çalışan adayları başvuruları 3 farklı yöntemle yapabilmektedir. Bu belirlenmiş olan 3 yöntemden ilki;

Bim’e başvuru yapacak olan kişi genel merkeze müracaat ederek başvurularını iletebilir. Genellikle başvurular insan kaynakları departmanı aracılığıyla alınmaktadır.

İkincisi ise marketlere gidilerek yapılan başvurulardır. Bim marketlerin müdürlerine doldurulacak olan iş başvurusu formu ile müracaat edilmiş olunur.

Son olarak ise eğer bim tarafından internet aracılığı ile herhangi bir kurum ve ya kuruluş tarafından açıklanan bir ilan varsa oraya başvuru yapılarak.

Bu üç belirlenmiş yolu izleyerek Bim çalışanı olabilirsiniz. Bunlar dışın da herhangi bir başvuru yöntemi alınmamaktadır.

Bim Çalışanları 1 Haftada Ne Kadar Çalışıyor?

Bim de çalışan olan kişiler bir gün içeresinde toplam da yedi buçuk saat çalışmaktadır. Aynı zaman da bim Çalışanları 1 hafta da 6 gün ise geliyor 1 gün ise izin yapabiliyor. Bim çalışanlarına sadece resmi tatillerde mesai ücreti ödüyor. Bu şekilde fazladan çalışılan mesai saatlerini denkleştirme çalışması yapmaktadır.

Eğer bim çalışanı 1 yıldır aktif olarak çalışıyor ise 15 günlük senelik izin kullanabiliyorlar. Eğer bim çalışanı 5 yıldır aktif olarak görev yapıyorsa da 20 günlük bir senelik izin kullanabiliyor. Bim çalışanlarının çalışma ve izin prosedürü bu şekildedir.