A-101 Türkiye’nin hemen hemen her ilin de hatta ilçesin de var olan bir markettir. Uygun fiyatlarıyla yoğun ilgi gören A-101 Çalışanları ile yakinen ilgilidir. Çalışanlarına oldukça fazla avantajlar sağlıyor ve yüksek maaş ödemesi yapıyor. İşsizliğin son derece arttığı bu dönem de insanlar marketlerde iş bulabilmek için çok çabalıyor.

A-101 çalışanlarına 2021 itibari ile askeri ücret altın da bir ödeme yapmamaktadır. Diğer marketler için de bu kural geçerlidir. Hiç bir market askeri ücret altın da işçi bulundurmuyor.

A-101 ‘de net ve brüt maaş en düşük 2825,90 TL den başlamaktadır.

İdareci olmayan normal bir personel yol ve yemek dahil 3200 ile 3500 TL arasın da dolgun bir maaş alıyor.

A-101 Çalışanı Olmak İçin Başvuru Nasıl ve Nereye Yapılır?

Market sektörün de çalışmak isteyen kişiler başvuruların nereye ve nasıl yapıldığını bazen bilmemektedir. Çünkü bazı marketler şahsen başvuru kabul ederken bazı marketler genel müdürlükleri ve ya market de görevli müdürlere başvuru formu istemektedir. Bazı marketler ise online yolları tercih ediyor. Online olarak aracı olan kurum ve ya kuruluşlar üzerinden yayınladığı ilanlara başvuru yapılmasını istiyor.

A-101 de çalışan Olmak isteyen adaylar http://www.a101.com.tr/kariyer sayfasına ziyarette bulunması gerekmektedir. Buradan hem A-101 için açık olan boş pozisyonları görebilir hem de iş ilanları için cv hazırlayabilir ve başvurularını gerçekleştirebilir.

A-101 ÇalışanlarıNasıl ve Kaç Saat Çalışıyor

Market sektörün de olsun başka işlerde olsun insanların maaştan sonra bakacağı ilk şey çalışma saatleri olmaktadır. Çok fazla çalışma saatinin olduğu bir sektör de kimse çalışmak istemez .A-101'de çalışacak olan kişiler kaç saat Çalışıyor ve ne kadar izin yapıyor merak konusu haline gelmiştir.

A-101 market olarak gün içerisinde sabah 09.00 ile akşam 21.00 saatleri arası faaliyet göstermektedir. Çalışanlar ise vardiya sistemi ile çalışmaktadır. Vardiya sistemine göre yarım saat erken gelen ilk vardiya 08.30 ile 17.00 arasında çalışmaktadır .İkinci vardiya ise 12.30 ile 21.00 arasında hizmet vermektedir.

Editör: TE Bilisim