Tapu Ve Kadastro Kpss Şartı Olmadan Sözleşmeli Personel Alıyor
Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü yapış olduğu duyuruya göre personel alımı gerçekleştiriyor. Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Merkez Teşkilatına istihdam etmek üzere 2 adet sözleşmeli pilot ve 2 adet Sözleşmeli Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti olmak üzere toplamda 4 adet Sözleşmeli Personel Alacaktır. Yapacağı sözlü mülakat ile personellerini belirleyecek ve herhangi bir KPSS şartı aramayacaktır. 
Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı ilanın başvurularınızı en geç 8 Haziran 2015 tarihine kadar istenilen belgeler ile birlikte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına bizzat başvuracaklardır. Başvuruda bulunacak adaylay sözlü mülakata katılabilmesi için alt kısımdaki belgelere sahip olmaları gerekmektedr.
     - Eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.
     - Son 6 ay içerisin de çekilmiş 2 adet vesikalık resim,    
     - Kimlik Belgesi,
Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine istihdam edeceği personellerde aramış olduğu genel şartlar şöyledir;
    -  657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
    -   Başvuruda bulunacak adaylar hakkında, “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Ek-1 inci maddesindeki; Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü doğrultusunda işlem tesis edilecek olup bu kapsamda bulunanların başvuruları kabul edilmeyecektir.
    -   Ülke genelinde çalıştırılmayı; Ulusal ve uluslararası yapılacak tüm uçuşlarda görevlendirilmeyi kabul etmek,
    -   Atanmak istediği unvanla ilgili ilanda belirtilen öğrenim şartı, özel şartlar ve diğer nitelikleri taşımak,
    -   Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sınavlar sonucu atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)
    -   Verilen görevle ilgili 7/24 zaman esasına göre çalışmayı kabul etmek, 
Mülakat ( Sözlü Sınav ) ı kazanan ların atanması şu şekilde gerçekleşecektir.
     - Yerleştirilmeleri yapılan adayların, Sağlık Yönetmeliği çerçevesinde istenilen sağlık kurulu raporu ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmalarının olumlu neticelenmesini müteakip yerleştirildikleri yerlere atamaları yapılacaktır.
     - Sınavı kazananların yerleştirilmeleri, kesin başarı listesindeki sıraya göre yapılacaktır. 
     - Ataması yapılanlardan, vazgeçenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi içerisinde görevine başlamayanların atamaları iptal edilecektir
     - Atama şartlarını taşımayan adaylar ile atama şartlarını taşımadıkları sonradan tespit edilenlerin atamaları iptal edilecektir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim