Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği KPSS 2018 Önlisans sonuçları kamuoyuna açıklandı. ÖSYM ilgili sınavın duyurusunu 1 gün erken açıkladı. Milyonlarca kişinin merakla beklediği sonuçların açıklanmasıyla beraber de alınan bu KPSS puanlarıyla birlikte memuriyet ilanları, 60, 70 puanlarla memur alımı yapılan kurumlar merak edilir olacak. Yapacağımız haberlerde isinolsa.com ekibi olarak zaman zaman bunlara yer vermeye, adayların başvuru yapabilecekleri ilanları sizlere ulaştırmaya çalışacağız. Tüm gelişmelerden ve bildirimlerden haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. Uygulamalarımız Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak kullanımına sunulmuş durumdadır.

ÖSYM Önlisans KPSS 2018 Sonuçlarını açıkladı

KPSS 2018 Önlisans düzeyi için sınav sonuçları ÖSYM tarafından yapılan duyuruyla açıklandı. ÖSYM duyuruda: 

" 4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilen 2018-KPSS Ön Lisans değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 28 Kasım 2018 tarihinde saat 10.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir. Değerlendirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. " ifadelerine yer verdi... "

Sınav sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız

Önlisans KPSS puanlarıyla memur alımları

Yayımlanan KPSS 2018 Önlisans sınav sonuçlarıyla birlikte adaylarımızın merak ettiği, Önlisans puanlarıyla başvuru yapılabilecek kadrolar ve bu kadrolardaki baraj puanlara, tercih işlemlerine ve bilinmesi gereken diğer detaylara yönelik çok sayıda yazımızı sizlere aktarmaya çalışacağız. Bu yazılarımızda ilanların genel ve özel başvuru şartlarını ve bilgilendirmelerini de yine mutlak bilinmesi gerekenler dahilinde sizlere ulaştıracağız.

Editör: TE Bilisim