ÖSYM tarafından ortaöğretim mezunlarına yönelik düzenlenen KPSS sınavı 7 Ekim tarihinde gerçekleşti. Sınava giren adayların sınav sonuçlarını 8 Kasım 2018 tarihinde açıklayacakları adaylara duyruldu. Adaylar ÖSYM üzerinden sınav sonuçlarını takip ederken sistem üzerinden sınava girmiş oldukları KPSS sınavının soruları ve cevapları adaylar için yayınlandı. ÖSYM tarafından yayınlanan duyuruyla birlikte adaylara sistem üzerinden açılan soru ve cevaplar, kimin nerede ne yanlış yaptığını sınav sonuçları açıklanmadan öğrenebilmesi için tahmin edildiği söylenmektedir. 

ÖSYM KPSS SORULARINI ve CEVAPLARINI ERİŞİME AÇTI

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayınlanan duyuruda KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevaplarını sınava giren adayların erişimine açıldığı resmi internet sitesi üzerinden duyruldu.

7 Ekim 2018 tarihinde adaylara yönelik yapılan KPSS sınavı sınava giren adaylra ÖSYM'nin Aday işlemleri sisteminden 9 Ekim 2018 tarihi itibariyle saat 15.45'de erişime açıldı. Sınava giren adayların sistem girişlerini yaparak 10 gün süreyler soruların tamamına ulaşabilecekleri belirtildi.

Editör: TE Bilisim