2020 KPSS Lise Sonuçları Açıklandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme merkezi Başkanlığından Az önce 24 Aralık 2020 tarihli gelen duyuruya göre Ortaöğretim KPSS sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından 22 kasım 2020 tarihinde uygulanan Ortaöğretim seviyesindeki KPSS Sonuçları Açıklandı. Peki Sonuçlara göre Aktif Memur Alımı ilanları nelerdir ? Merkezi Yerleştirme ile atamalar nasıl olacak? Kimler Başvuru yapabilecek? İşte detaylar.

LİSE KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Adaylar Lise seviyesinde uygulanan KPSS sonuçlarını ÖSYM resmi internet adresi üzerinden bakabilecekler. Sonuçlar 24 Aralık 2020 tarihi ile açıklandı. Adaylar sonuçlarını T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi ile Elektronik ortamda ulaşablecekler.

ÖSYM GELEN DUYURU:

22 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilen 2020-KPSS Ortaöğretim değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 24 Aralık 2020 tarihinde saat 11.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

SONUÇLAR İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

LİSE MEZUNU MEMUR ALIMI İLANLARI:

Lise seviyesinde Düşük KPSS Puanı ile Memur alımları devam ediyor. Son zamanlarda ve Aralık ayı içerisinde yayımlanan memur alımı ilanlarına göre çok sayıda alım yapılacak. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu ilanların hepsini bir araya topladık.

En Az Lise Mezunu Memur ve Personel Alımı ilanlarının tamamı Burada

En Az Lise Mezunu KPSS 50, 55 ,60, 65 ve 70 Puan İle 9 Bin 770 Memur Alımı İlanları

Aralık ve Ocak Ayı Lise Mezunu Memur Alımı İlanları Yayımlandı! Düşük KPSS İle

EN AZ LİSE MEZUNU MERKEZİ ATAMALAR NE ZAMAN?

Bilindiği üzere her yıl yapılan merkezi atamaların iikincisi geliyor. ÖSYM takvimine göre KPSS 2020/2 merkezi yerleştirmeler 30 Aralık 2002 tarihi ile başlayacak olup en geç 07 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. En az Lise mezunu olan adaylar tercih yapabilecek.

KPSS 2020/2 İle En Az Lise Mezunu Memur Alımı Yapılacak Kadrolar Ne Olacak?