Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ( ÖSYM ) resmi adresi üzerinden verdiği duyuru ilan 2019/1 kamu personeli seçme sınavı ( KPSS ) tercih işlemleri için tarihi açıkladı. KPSS tercihleri hangi tarihte yapılacak ve nereden yapılacak gibi bilgiler haberimizde verilmiştir. İşte kpss tercih bilgileri...

2019/1 KPSS TERCİHLERİ HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ( ÖSYM ) resmi adresi üzerinde yayınladığı bekleyenler kısmında yer alan duyuruda Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2019/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme başlığı altında tarih bilgisini adaylar ile paylaştı. Bu kapsamda tercih işlemleri 9 temmuz 2019 ile 18 temmuz 2019 tarihleri içerisinde gerçekleştirilecektir. Peki tercih işlemleri nereden yapılacak?

2019/1 TERCİH İŞLEMLERİ NEREDEN YAPILACAK?

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2019/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme işlemleri için tercihler Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ( ÖSYM ) resmi sitesi üzerinden yapılacaktır. Adaylar Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ( ÖSYM ) sitesinden giriş sağlayarak tercih işlemlerini yapabileceklerdir.

Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ( ÖSYM ) sınav sonuç tarihi hakkında ve tercih ücreti hakkında bir bilgi aktarmadı.

Editör: TE Bilisim