Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından her sene adaylara aldıkları Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına göre merkezi yerleştirme atamaları düzenlemektedir. Bu atamalar ile adaylar farklı pozisyonlar için tercihlerini yapmakta ve atamaya çalışmaktadır.

3 Temmuz 2017 tarihine kadar adaylar ÖSYM tarafından düzenlenmekte olan KPSS 2017/1 merezi yerleştirme atamasına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile tercihlerini yaptı. Peki KPSS 2017/1 atamaları ne zaman açıklanacak, KPSS 2017/1 tercihleri ne zaman sonuçlanacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması tercihleri yapıldı. Peki KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması tercih sonuçları ne zaman açıklanacak. ÖSYM konu hakkında her hangi bir açıklama yapmadı ancak sonuçların birkaç gün içerisinde kesin olarak açıklanması bekleniyor.

ÖSYM'nin sonuçları önümüzde ki haftanın son mesai gününe kadar (14 Temmuz'a kadar) açıklayacağı gündeme getirilen konular arasında yer almaktadır. KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları sonuçlarının açıklanması ile adaylara İşin Olsa aracılığı ile bilgi verilecektir. Sizlerde ÖSYM KPSS 2017/1 merkezi ataması sonuçlarını öğrenmek için İşin Olsa sitemizi takip edebilirsiniz.

TÜM KPSS HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN