Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından az önce gelen duyuruya göre Engelli Kamu Personeli Sçeme Sınavı sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. 15 Kasım 2020 tarihinde sınava katılan Engelli adaylar için sonuçlar bir ay sürenin ardından 17 Aralık 2020 tarihi ile açıklandı. Adaylar sonuçlarına ÖSYM üzerinden ulaşabilecekler.

ÖSYM'DE GELEN DUYURU:

15 Kasım 2020 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-EKPSS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 17 Aralık 2020 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

2020-EKPSS Sonuçları

2020 EKPSS CEVAP ANAHTARI VE CEVAPLARIDA AÇIKLANDI!

15 Kasım 2020 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2020-EKPSS) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 17 Aralık 2020 tarihinde saat 12.20’den itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır.

Engelli Memur Alımları Ne Zaman?

EKPSS ye katılmış olan adayların merak ettiği konulardan biriside Engeli Memur alımları oldu. ÖSYM'den gelecek yeni bir açıklama ve Tercih kılavuzu ile Engelli Memur Alımı yapılacak. Adayların beklentisi yüksek ve bu konuda Engelli Memur Alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor.

Engelli Memur Alımı ilanlarını takip etmek için  İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim