Milyonlarca kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans 2018 sınavı içina dayların sonuçları nihayet açıklandı. Heyecanlı bekleyişin son bulmasıyla beraber, milyonlarca kişi puanlarıyla başvuru yapabilecekleri memurluk kadrolarını merak ediyor. Memurluk alımlarına başvuru yapacak ve sınav sonucu açıklanan adaylar için de ÖSYM tarafından yeni bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruyla birlikte, adayların sınav soru ve cevap kağıtlarının erişime açıldığı bilgisi verildi. Milyonlarca aday, sınav kağıtlarına ÖSYM tarafından açılan ekran üzerinden erişim sağlayabilecekler. Konuya yönelik olarak yapılan duyuruda, ÖSYM şunları aktardı:


Milyonlarca kişinin katılımıyla gerçekleşmişti

Önlisans KPSS sınavına yoğun katılım gerçekleşmiş, sınav 04 Kasım 2018 tarihinde uygulanmıştı. Sınavın uygulanmasının ardından adaylar için nihai bekleyiş sona ermiş ve sınav sonuçları bugün itibariyle kamuoyuna aktarılmıştır. Sınav sonuçlarını öğrenmeyen ve öğrenmek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantı aracılığıyla direkt olarak sonuç sorgulama ekranına ulaşabilirler. Yapılan duyuru dahilinde de adayların sınav sorularına verdikleri yanıtları görebilmeleri ve inceleme yapabilmeleri adına cevap kağıtlarının incelemeye açıldığı, kamuoyuna aktarılmıştır. Adaylar 10 günlük süre boyunca sıanv kağıtlarına erişim sağlayabileceklerdir. İlgili bağlantıyı takip ederek ÖSYM' nin sorgulama ekranında T.C kimlik ve şifre ile giriş yaparak, cevap kağıdı görüntüleme kısmından 2018 KPSS Önlisans sınavına yönelik cevap kağıdınızı görüntüleyebilirsiniz.

Önlisans KPSS puanlarıyla memur alımları yapılıyor

Kamuya ve bağlı kuruluşları üzerinden Önlisans KPSS puanlarıyla çok sayıda memur alımları yapılıyor. Bu alımlardan haberdar olmak ve başvuru yapmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak Android ve iOS uygulama mağazalarından indirmeyi unutmayınız. İlgili bağlantılar aşağıda yer alacaktır.

Mobil uygulamalarımız için tıklayınız.