Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından sınavdan bir gün sonra gelen duyuruya göre Soru ve Cevap anahtar kitapçıüı yayımlandı. 22 Kasım 2020 tarihi ile yapılan Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı için 23 kasım 2020 tarihi saat 15:50 itibari ile gelen duyuruya göre soru ve cevap anahtarı yayımlandı.Adaylar 2020-KPSS Ortaöğretim Sınavının Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının %10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI!

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 23 Kasım 2020 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

2020-KPSS Ortaöğretim Sınavı Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı  (% 10)

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

22 Kasım 2020 tarihi ile yapılan Lise KPSS için soru ve cevap anahtarı yayımlandı. Şimdi ise sırada sonuçlar var. Sınav sonuçlarınında bu hafta sonuna kadar veya önümüzdeki hafta başı ile açıklanması bekleniyor. 

Sonuçlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

SONUÇLARA GÖRE BEKLENTİNİZİ YORUMLARA YAZABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim