Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 22 Kasım 2020 tarihinde lise mezunu ya da öğrencilerine Kamu Personeli Seçme Sınavı yapacak. İlgili sınava Türkiye'nin tüm şehirlerinden milyolarca kişi girecek olup sınava son bir buçuk hafta gibi bir zaman kaldı. Adaylar heyecanlı bekleyişine devam ederken KPSS giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağını büyük bir merak ile bekliyor. Peki giriş belgeleri ne zaman belli olur? ÖSYM giriş belgelerini hangi tarihte ve saatte duyuracak.

Açıklanmasına Geri Sayım

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi her sene her mezuniyet grubu için yapmış olduğu Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS giriş belgelerini sınava bir hafta ile iki hafta kala o arada açıklamaktadır. Buna göre sınava son bir buçuk hafta gibi bir süre kaldı ve her an artık giriş belgeleri açıklanabilir.

İlk Haberdar Olmak İster Misiniz?

Sınav giriş belgeleri ÖSYM aracılığı ile yayımlandığında ilk haberdar olmak ister misiniz? Giriş yoğunluğu yaşamamak ve belgeler yayımlandığı andan itibaren bilgi sahibi olmak için hemen aşağıdaki mobil uygulamamızı indirin, belge açıklandığında size bildirim gelecektir. Gelen bildirim sayesinde sınav giriş belgenize yoğunluk yaşamdan ulaşabilir, indirebilir, çıktısını alabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim