Önlisans eğitim düzeyi için uyuglanacak KPSS dahilinde başvurular alınmıştı. Başvuru yapacak adaylara 28 Ağustos ve 12 Eylül 2018 tarihleri başvuru tarihi olarak aktarılmış ve adayların başvurularını yapmaları beklenmişti. Daha önce yayımlanan kılavuzda sınavın uygulama tarihi 04 Kasım 2018 olarak aktarılmıştı.

Sınavın uygulanma sürecine kısa bir zaman kalmış olmasına rağmen ÖSYM tarafından henüz sınav KPSS giriş belgeleri açıklanmış değil. Binlerce adayın merakla beklediği KPSS önlisans sınav giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak soruları gündeme geldi ve adaylar tarafından sınav yerleri ne zaman açıklanacak soruları yansıtılmaya başlandı.

ÖSYM yayımladığı kılavuzda sınav sonuçlarının açıklanma tarihi olarak 29 Kasım 2018 tarihini aktarmıştır. Buradan hareketle KPSS önlisans sınav giriş belgelerinin yayımlanma tarihi olarak net bir tarihi belirtmenin zor olduğunu söylemek isteriz. Daha önce uygulanan sınavlardan bir varsayım yaparak sınav giriş belgelerinin Ekim ayının sonlarına doğru açıklanacağını söylemek mümkün durumdadır. Bu bağlamda yaklaşık olarak 1 haftalık bir sürecin ardından sınav giriş belgelerinin yayımlanacağını öngörmekteyiz.

Sınav giriş belgeleri yayımlandığı anda bildirim alın

Yüzbinlerce kişi tarafından merakla beklenen KPSS önlisans sınav giriş belgelerinin yayımlandığı anda bildirim olarak telefonunuza gelmesini isterseniz ücretsiz olarak mobil uygulamalarımızı uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

iOS için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim