Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanlarıyla KPSS merkezi atama tercih süreci yaklaştı. Milyonlarca aday tarafından merakla beklenen KPSS tercih süreci için adayların tercihleri 11-20 Aralık 2018 tarihlerinde alınacaktır. Adaylar tercihlerini bu tarihler arasında yapmak durumundadırlar. Tercih işlemlerini gerçekleştirmek isteyen adayların, ilgili tercihlerini doğru kadrolara yapmaları, kamuya memur olarak atanmalarındaki önemli bir noktadır. Bu tercih sürecini doğru yürütebilmek adına yayımlanacak kılavuzun tamamının, adaylar tarafından okunması gerekmektedir. Tercih kılavuzunda nitelik kodları, tercihlerin nasıl yapılacağı, memur adaylarının bilmesi gerekenler ve tercih süreçlerinde ihtiyaç olabilecek diğer tüm noktalarda bilgilendirmeler gerçekleştirilecektir.

MEMUR ADAYLARININ DİKKATİNE

11-20 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek tercih işlemlerine yönelik, düşük puanlı memur alımları, memuriyet imkanının daha yüksek olduğu kadrolar, sıklıkla tercih edilen ve yoğun tercih alan kadrolar, yüksek puanlarla tercih sürecini bitirecek muhtemel kadrolar, nitelik kodları, memuriyet için önem arz eden sertifikalar ve diğer detaylarda tüm bilgilendirmelere mobil uygulamamızdan sizlere ulaşmaya çalışacağız. Tercih süreci boyunca tüm bilgilendirmeleri kaçırmamak adına Android ve iOS uygulama mağazalarından isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmenizi önermekteyiz.

iOS: Tıklayınız

Android: Tıklayınız

TERCİH SÜRECİNİ SORUNSUZ GEÇİREBİLMEK İÇİN

Kurmuş olduğumuz Facebook grubumuzda, tercih süreci boyunca sorulacak sorulara, adayların takıldığı noktalara elimizden geldiğince yardımcı olmaya, diğer adaylarla yardımlaşılmasına olanak sağlamayı amaçlıyoruz. Grubumuza katılarak tercih sürecinin sorunsuz geçirebilmesinde sizde yardımcı olabilirsiniz. Hem adaylarla yardımlaşmak, hem de kadın-erkek bilgi paylaşımına ihtiyacı olanlar yardım etmek için grubumuza katılınız.

Facebook grubumuz için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim