Memur olma hayali kuran herkes KPSS için çalışır ve hayaller kurar. KPSS lisans seviyesi sınavı sonuçları merakla bekleniyor. KPSS sonuçları nasıl sorgulanacak? KPSS lisans seviyesi sınavı ile alakalı en çok merak edilen konuları sizler için araştırdık. Tüm detayları haber içeriğimizde bulabilirsiniz.

Memur olmak isteyenler için KPSS ilk adım olarak görürüz. KPSS lisans seviyesi sınav sonuçları da merakla beklenmekte. KPSS lisans seviyesi sınav sonuçları nasıl sorgulanır? Sorgulama işlemleri halen daha çok fazla kişi tarafından bilinmiyor. Sizlere KPSS lisans seviyesi ile ilgili merak edilenleri aktaralım.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kamu Personeli Seçme Sınavı tamamlandıktan sonra ÖSYM'nin resmi internet sitesinden sınav soruları ve cevapları yayınlandı. Kamu personel seçme sınavı lisans sınav sonuçları ise 31 ağustos 2018 Cuma günü yine ÖSYM'nin resmi internet sitesinden açıklanacak. Lisans mezunu adaylar KPSS sınav sonuçlarını öğrenmek için resmi internet sitesinden TC kimlik numaralı şifreleri ile sınav bilgilerini ulaşabilecekler.

https://sonuc.osym.gov.tr

ORTAÖĞRETİM (LİSE) KPSS NE ZAMAN?

Kamu personeli seçme sınavı başvuruları ortaöğretim düzeyi yani lise mezunu 2018 KPSS sınavı bekleniyor. ÖSYM bununla ilgili bir sınav takvimi programı hazırladı. Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı 7 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. Ortaöğretim KPSS sınavı başvuruları ise 3 Temmuz 2018 ve 19 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleşti.