Kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımlarına ilişkin KPSS 2019/6 dönemi tercihleri bugün itibari ile başladı. Birçok kamu kurumunun gerçekleştirdiği alımlarda farklı mezuniyet seviyelerine ve farklı pozisyonlarda görev yapacak olan adaylar istihdam edilecek. Ön Lisans mezunu kamu personeli alımıgerçekleştirecek olan kurumlardan bazıları farklı kadrolarda alım gerçekleştirecek olup büro personeli alımı yapacak olan kurumlar ve nitelik kodu detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

89 Büro Personeli Alınacak

Ön Lisans mezunu büro personeli alımı yapacak olan kurumlardan bazıları Ağrı Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Aydın Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Burdur Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Denizli Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Düzce Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Edirne Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olup toplamda 68 kurum alım yapacaktır.

Nitelik Kodları Neler?

Adaylardan ilgili büro personeli alımı için istenen nitelik kodlarından bazıları 3001 Herhangi bir önlisans programından mezun olmak ve 7225 güvenlik soruşturması olumlu olmak ve 1103 kadın olmak nitelik kodu şartlarını sağlamaları gerekmektedir.

Kılavuza ulaşmak için:

AİLE,ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI KPSS 2019/6 TERCİH KILAVUZU

Editör: TE Bilisim