KPSS nin bitmesi ilr birlikte soruları sizler le paylaşıor olacağız. 2018 KPSS Ön Lisans sınavında sorulan sorulardan birisi olan Mete Gazoz hakkındaki soru hakkında sizlere bilgi veriyor olacağız.

Soru: Mete Gazoz Kimidr? Okçu Nerede Şampiyon Olmuştur?

Cevap: Mete Gazoz 8 Haziran 1999 doğumlu Türk Sporcudur.Gazoz, Bakü'de düzenlenen ilk Avrupa Oyunları'nda ülkesini temsil etti. Sıralama turunu 641 puanla 46. sırada tamamladı. İlk turda eşleştiği Ukraynalı rakibine kaybederek elendi. Nottingham'da düzenlenen 2016 Avrupa Okçuluk Şampiyonası'ndaki bireysel kategorisinde gümüş madalya kazandı 

ZORLANDIĞINIZ SORULAR:

İşin Olsa ekibi olarak soruları sizler le beraber değerlendiriyoruz. Genel Kültür testinde ve Genel Yetenek testinde hangi sorularda zorlandınız ve sizce ÖSYM ‘nin getirdiği 15 dakka kuralı uygunudur?  Gibi sorularını ve sorunlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

DEĞERLENDİRME :

Sizde sınav hakkında diğer adaylar ile görüşme yapıp tartışma yapmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantı sayesinde soruları değerlendirebilirsiniz. Ayrıca İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek her daim yayımlanacak memur alım haberlerinden haberdar olabilirsiniz.

Sınav Değerlendirmesi için Buraya Tıklayarak Grubumuza katılabilir ve diğer adaylar ile değerlendirme yapabilirsiniz.

İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin Buraya Tıklayınız.