Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen ve kamuya girişin altın anahtarı olan KPSS Önlisans gerçekleştirildi. Saat 10.15 itibariyle başlatılan sınavda milyonlarca aday kendilerine en yüksek puanı alabilmek için ter döktüler. Nihayet tamamlanan ve stresli sürecin atlatıldığı KPSS Önlisans sınavında, adaylara 1996 yılında hayatını kaybeden sanat güneşi lakaplı sanatçımız soruldu.

Binlerce kişinin elenmesine neden olan ve çok sayıda kişi tarafından merak edilen bu sorunun cevabı bir döneme damga vurmuş eserleri, sanatı ve düşünceleriyle beğenilen Zeki Müren' dir... Yapılan sınava ilişkin tüm soru ve cevaplarına isinolsa.com sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Cevabını merak ettiğiniz diğer soruları yorumlar alanından bizlere gönderebilir, cevaplanmasını sağlayabilirsiniz...

2018 KPSS Önlisans sınavı gerçekleştirildi. Sınavda adaylara yöneltilen sorular, muhtemel cevaplar, düşük KPSS puanıyla alım yapılan kadrolar ve çok daha fazlası hakkında bilgi almak, diğer adaylarla yardımlaşmak ve tanışmak için Facebook grubumuza katılmayı unutmayın. Mobil uygulamalarımızı indirerek, tüm soruların cevaplarından ve düşük KPSS puanlı memur alımlarından ilk siz haberdar olun.
Facebook grubumuz: TIKLAYINIZ
Android için TIKLAYINIZ
iOS için TIKLAYINIZ