ÖSYM tarafından her sene düzenlenen EKPSS sınavı için binlerce aday gün saymaya başladı. 22 Nisan 2018 Pazar günü yapılacak 2018 EKPSS için tüm hazırlıklar tamamlandı. ÖSYM tarafından yapılan uyarı ile sınav merkezlerine saat 10:00’dan sonra giriş izni verilmeyeceği belirtildi.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) bu yılda binlerce engelli vatandaş, kamuda görev yapabilmek için ter dökecek. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından daha önce yapılan açıklama ile 2018 EKPSS’nin 22 Nisan 2018 tarihinde yapılacağı belirtilmişti.

ÖSYM, resmi internet sitesinden 2018 EKPSS’ye girecek engelli vatandaşlar için çok önemli bir duyuru yaptı. Bu duyuruda adayların en geç saat 10:00’a kadar sınav merkezlerine girmesi, bu süreden sonra gelecek adayların içeriye alınmayacağı açıklandı.

EKPSS adaylarının sınava girerken yanlarında sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanlarını bulundurması zorunlu. Nüfus cüzdanı yerine geçerlilik süresi dolmamış pasaport ya da T.C. kimlik kartı bulundurmaları gerekiyor.

Editör: TE Bilisim