EKPSS ile 5 memur alımı yapılacak. uzun zamandır merak edilen 2018'de engelli personel alım sayısı belli oldu. 2018'in engelli personel alımı için Başbakan Binali Yıldırım, sayıyı açıkladı. Başbakan Binali Yıldırım, 2018 yılı içerisinde alınması planlanan engelli personel için açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım 2018 yılında personel alım sayısının 5 bin olacağını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım Ayrıca kamu personeli sınavlarının EKPSS geçerlilik süresinin ise 4 yıl olarak uzatıldığını açıkladı.

Haftalık Ak Parti grup toplantısına katılan Başbakan Binali Yıldırım, grup toplantısında engelli vatandaşlar için müjdeli haberi verdi. 2018 yılı için engelli vatandaşların merak ettiği personel alım sayısı için Başbakan Binali Yıldırım 5 bin kişilik kontenjan açıklarken, EKPSS sınav sürecinin ise 2 yıldan 4 yıla çıkarıldığını duyurdu.

2014 ve 2016 yılları arasında gerçekleştirilen EKPSS atamaları için 2018 yılında Ben Yine benzer şekilde ki tarihlerde atamaların yapılması beklenmekte. EKPSS  atama süreci ile ilgili yeni haberler geldikçe sizlerle paylaşacağız

Editör: TE Bilisim