2018 senesinde yapılan KPSS sınavı bir çok adaya memur olabilmek için bir kapı olmuştu. Ülkemizde bir çok kişiye yeni ekmek kapısı ve yeni bir şans olan KPSS sınavı Temmuz ayı içerisinde tarihi bir katılım ile yapılmıştı. Sınava girerek şanslarını deneyen adayların şuan akıllarında tek bir soru var oda KPSS Lisans Sonuçlarının ne zaman adaylara açıklanacağı...

Her sene düzenlenen KPSS sınavı bir çok ön lisans, orta öğretim ve diğer memur olmak isteyen mezunlar için hazırlanan Kamu Personeli Seçme Sınavı bu yılda 22 Temmuz 2018 tarihinde yapılarak bir çok aday için bir şans kapısı oldu. Özellikle de atama sistemi olan bir işçi yapısında çoğu kamu kuruluşunun personel alımlarında KPSS şartı aradığını ve bu şartta da belli bir puanın üstünde istemesinin sebebiyle KPSS sınavlarına yönelik adayların sayıları her sene artmaktadır.

Bir çok adayın girmiş olduğu bu sınav ile alakalı şuan herkesin kafasında ki soru 2018 KPSS sınavı ne zaman açıklanacak ? Bu soru hakkında yapılmış olan bir resmi açıklama olmasa da ÖSYM’nin açıklamış olduğu Sınav takviminde yer alan bilgiye göre 22 Temmuz 2018 de olan KPSS sınavı 31 Ağustos 2018 Cuma günü açıklanarak adayların sistemlerinde yayınlanacak. Sınava girmiş adayların sonuçları öğrenebilmesi için T.C kimlik numaraları ve şifreleriyle ÖSYM sistemine girerek sınav sonuçlarını görebilecekler. Bu konu da ÖSYM’den yapılan bir açıklamaya göre de sınav sonuçları adreslere gönderilmeyecek.

Editör: TE Bilisim