Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İki senede bir ortaöğretim mezunu ve öğrencilerine  B grubu Kamu Personeli Seçme Sınavı düzenlemektedir.  Çift yıllarda düzenlenmekte olan sınav 2016 yılının Ekim ayında düzenlenecekti.  Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin son dakika duyurusu ile sınavın 20 Kasım 2016 tarihine ertelendiği duyurdu.  Orta Öğretim kamu personeli Seçme Sınavı 20 Kasım 2016 tarihi saat  9.30'da yapılacakken yine yapılan açıklama ile sınavın 10.00 da yapılacağı da belirtilmişti.  Adaylar sınav giriş belgelerini ne zaman açıklanacak anı beklerken son anda ölçme Seçme ve Yerleştirme merkezi duyuru yayınladı.

Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme merkezi'nden yapılan açıklama ile 20 Kasım 2016 saat 10.00'da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı giriş belgelerinin yayımlandığı duyuruldu.

Snava başvuru yapan girecek olan adaylar aşağıda belirtilen linki takip ederek karşılarına çıkan ekrandan sınav giriş belgeleri bölümü aracılığıyla sınava nerede gireceklerini öğrenebilirler.

http://ais.osym.gov.tr
Adayların sınav giriş belgelerini  görebilmeleri için bir Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin resmi internet sitesine giriş yapması gerekmektedir. Giriş yapan adaylar sınav giriş belgelerine ulaşabilmekte olup bu belgeler ile adayın sınav salonuna gelmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim