Ziraat Katılım Bankası 200 Personel Alacak
Ziraat Katılım Bankası personel alımı gerçekleştiriyor. Ziraat Katılım Bankası bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 200 adet Lisans Mezunu Servis Görevlisi alacak. Sizde Ziraat Katılım Bankası ailesine katılmak için haberimizin devamındaki ayrıntıları inceleyerek daha fazla bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Ziraat Katılım Bankası yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan çalışan eksikliğini tamamlamak adına toplamda 200 kişilik bir kadro ile Servis görevlisi alacak. Alınacak olan Servis görevlileri Lisans mezunu olmak şartı ile Alınacak olup, bütün lisans mezunları başvuruda bulunabilecektir.
Peki Servis Görevlileri Ziraat Katılım Bankasında ne Gibi Görevlerde Görevlendirilecektir?
Servis Görevlileri, Banka ürünlerinin Satış, Tanıtım ve operasyon işlerini yürüterek müşterilere iyi bir etkin hizmet sunmakla hükümlüdürler. Servis Görevlileri bankada en az 6 ay şube bankalarında banko asistanı görev pozisyonunda çalıştıktan sonra, Boş pozisyon bulunması halinde, personelin yetkinlikleri ele alınarak pazarlama veya operasyona yönelik görev pozisyonlarında çalışmaya devam edeceklerdir.
GENEL ŞARTLAR:
     - Askerlik görevini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar ( erkek adaylar için ),
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Sınavın yapılacağı ayın ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmayan adaylar,
     - Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak veya işe başlama tarihinde mezun olabilecek durumda olmak, (Mülakat sırasında diploma/öğrenci belgesi kontrolü yapılacaktır)
     - Türk ceza kanunun 53. maddesindeki belirtilen haklardan mahrum bulunmayan adaylar,
     - Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affedilmiş olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, Devlet sırlarını açığa vurma, vergi kaçakçılığı veya vergi kaçakçılığına teşebbüs ya da iştirak suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,
     - Yurtiçinde veya Yurt Dışında görevini devamlı yapmasına engel olacak herhangi bir hastalık durumunda olmayan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 21 Aralık 2015 tarihi ile 08 Ocak 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Bankanın internet adresinden de (www.ziraatkatilim.com.tr) erişilebilen Anadolu Üniversitesi'nin http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/ internet adresine üye olmak suretiyle yapacaklardır. Başvuru için "Servis Görevlisi Sınavı Başvuru Formu" aday tarafından noksansız olarak doldurulacak ve adayın son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı taranarak Başvuru Sistemi'ne eklenecektir. Fotoğrafı bulunmayan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir.
NOT: Başvuru işlemi öncesinde Sınav Ücretini Yatırılmalıdır. Sınav ücretine dair ve sınava ait bilgiler ilanın tam metninde yer almaktadır. 
İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim